cope logo

Διαφήμιση Ιστοσελίδων Αθήνα

Στην Cope ειδικευόμαστε στη διαφήμιση ιστοσελίδων, στο κατάλληλο κοινό. Εγγυόμαστε όχι μόνο την κατασκευή μιας λειτουργικά άψογης ιστοσελίδας, αλλά και τη σωστή προώθησή της στο διαδίκτυο. Η προώθηση ιστοσελίδων είναι ίσως το σημαντικότερο εργαλείο για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ανάπτυξη μίας επιχείρησης! Χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία του Digital Marketing με σκοπό να φέρουμε αποτελεσματικά σε επαφή την ιστοσελίδα σας με το κοινό της. Αυτό θα οδηγήσει στην επιτυχία της σελίδας σας και ως εκ τούτου και της επιχείρησής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να χτίσουμε τη διαφημιστική καμπάνια και τη γενικότερη στρατηγική ψηφιακού Μάρκετινγκ της ιστοσελίδας σας. Ακόμα καλύτερα, αφήστε μας να δημιουργήσουμε από την αρχή μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, έτοιμη για αποτελεσματική διαφήμιση. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλες τις επιχειρήσεις να καλύψουν το χαμένο έδαφος της πανδημίας και να αναπτυχθούν! Να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αλληλεπιδράσουν δυναμικά με τους παλιούς. Τέλος, να δηλώσουν αποτελεσματικά την παρουσία τους!

Ενδιαφέρεστε για την διαφήμιση ιστοσελίδας ή Eshop;

Ενδιαφέρεστε για διαφήμιση ιστοσελίδας ή κατασκευή Eshop;

Πώς θα διαφημίσω την ιστοσελίδα μου;

Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια στο Digital Marketing. “Όλα ξεκινούν και καταλήγουν στην ιστοσελίδα”! Κάθε ενέργεια Ψηφιακού Μάρκετινγκ που ένας marketer σχεδιάζει και υλοποιεί, απαραιτήτως ξεκινάει από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας. Αντίστοιχα, η κάθε ενέργεια έχει σκοπό να “επιστρέψει” σε αυτήν. Κάθε ενέργεια γίνεται για να φέρει επισκέπτες, εγγραφές ή πωλήσεις, ανάλογα με τη φύση του κάθε site. Στη γλώσσα τουDigital Marketing, αυτό που θέλουμε όταν κάνουμε χρήση των εργαλείων του, είναι να δημιουργήσουμε traffic και conversions!

Άρα το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: “Πώς μπορώ να φέρω κίνηση στην ιστοσελίδα μου;” “Επιπλέον, πώς θα έχω περισσότερους αναγνώστες; Πώς θα έχω πελάτες που θα αγοράσουν;” Γενικά, ποιά είναι τα εργαλεία που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να διαφημίσω την ιστοσελίδα μου; Είναι όλα κατάλληλα για κάθε τύπο σελίδας και για κάθε είδος κοινού; Αυτά τα ερωτήματα, σίγουρα υπάρχουν στο μυαλό του καθενός. Η Cope Digital Agency Athens γνωρίζει τις κατάλληλες μεθόδους διαφήμισης ιστοσελίδων κι όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια σωστή προώθηση.

Ποιό είναι το κοινό μου;

Κάθε ιστοσελίδα απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Το κοινό αυτό, μπορεί να αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους, που όμως έχουν συγκεκριμένα κοινά ενδιαφέροντα. Ο σκοπός του Ψηφιακού Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης ιστοσελίδων είναι να αναγνωρίσει αυτό το κοινό και να το οδηγήσει στην ιστοσελίδα μας. Να φέρει στην ιστοσελίδα μας επισκέπτες και δυνητικούς καταναλωτές. Για να το πετύχουμε, πρέπει πρώτα απ ́όλα να αναγνωρίσουμε το κοινό στο οποίο η ιστοσελίδα απευθύνεται.

Τα δημογραφικά στοιχεία (ηλικία, φύλο, μορφωτικό επίπεδο) παίζουν σαφώς σημαντικό ρόλο στη δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Όμως εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η “ψηφιακή συμπεριφορά” του κοινού. Πόσο χρόνο ασχολείται με το Διαδίκτυο και τα social media; Σε ποιές άλλες ιστοσελίδες μπαίνει; Ποιά είναι τα ενδιαφέροντά του, όπως φαίνονται από τις αναζητήσεις του; Αυτά κι άλλα πολλά είναι πληροφορίες που οι τεχνολογίες data-monitoring μας προσφέρουν. Πανω σε αυτές μπορούμε να χτίσουμε μια επιτυχημένη στρατηγική διαφήμισης ιστοσελίδων.

κατασκευή ιστοσελίδων

Διαφήμιση Ιστοσελίδων – PPC campaigns

Μπορεί να ακούγεται σαν αλυσίδα fast food, όμως το ακρωνύμιο PPC είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη διαφήμιση ιστοσελίδων! Pay Per Click αποκαλούμε τις μεθόδους διαφήμισης στις οποίες ο διαφημιζόμενος πληρώνει όταν ο χρήστης κλικάρει τη διαφήμιση. Είναι η πιο διαδεδομένη και δοκιμασμένη μέθοδος, που χρησιμοποιεί η Google και άλλες παγκόσμιες πλατφόρμες! Οι PPC campaigns χωρίζονται σε 3 επιμέρους είδη! Τις Search Campaigns, τις Remarketing και τις Display Campaigns. Η μία καμπάνια συμπληρώνει την άλλη και σε συνδυασμό, δημιουργούν ένα διαφημιστικό υπερόπλο!

Ποιά είναι η πρώτη κίνηση ενός καταναλωτή όταν ψάχνει να αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία το 2020; Μα φυσικά να κάνει αναζήτηση στη Google! Με μαζεμένη εκεί όλη την ανθρώπινη γνώση και πληροφορία, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ψάξει, να συγκρίνει, να διαβάσει γνωμες και να αποφασίσει!

Δεν υπάρχει πιο στοχευμένο κοινό από αυτό που εκείνη την ώρα αναζητά το προϊόν σου! Είναι πραγματικά το καλύτερο κοινό που θα μπορούσες να ελπίζεις! Με τη διαφήμιση σε search campaigns, μια επιχείρηση εξασφαλίζει ότι βρίσκεται μπροστά στον δυνητικό καταναλωτή, τη στιγμή ακριβώς που επιθυμεί να αγοράσει.

Η Cope Digital Agency θα επιμεληθεί τη διαφήμισή σας σε κάθε επίπεδο. Ξέρουμε πως να την κάνουμε να εμφανιστεί στις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και στους πιθανούς συνδυασμούς τους. Οι χρήστες που αναζητούν πράγματα σχετικά με τη θεματολογία της ιστοσελίδας σας, θα τη δουν να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων της αναζήτησης!

Το Google Display Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο διαφήμισης του πλανήτη. Περιλαμβάνει εκατομμύρια ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο που οι άνθρωποι επισκέπτονται σίγουρα, ανεξάρτητα από τα δημογραφικά χαρακτηριστικά τους. Μαζί με αυτό, μια σειρά αντίστοιχων display και affiliate networks διαδικτυακών κολοσσών όπως του Facebook, δημιουργούν πυκνά δίκτυα διαφήμισης.

Η τοποθέτηση της διαφήμισής σας στα banners του, σημαίνει πρακτικά ότι η διαφήμιση θα φτάσει στο κοινό σας, όποιο κι αν είναι. Επιπλέον, η σωστή παραμετροποίηση της κάθε διαφήμισης ανάλογα με το κομμάτι του κοινού που σας ενδιαφέρει, θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα.

Στην Cope Digital Agency έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να διαχειριστούμε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, ώστε να εμφανίζονται στους σημαντικότερους ιστοτόπους. Μέσα από τα Display Networks εκατομμύρια πιθανοί πελάτες μπορούν να δουν την επιχείρησή σας. Θα εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία;

Οι πελάτες που έχουν ήδη αγοράσει από εσάς, ή έχουν επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας ανήκουν πια στο κοινό σας. Το κοινό αυτό χρειάζεται συνεχή ενημέρωση για νέες προσφορές, νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Χρειάζεται και την υπενθύμιση ότι η σελίδα σας βρίσκεται εκεί και τους περιμένει να γυρίσουν, γεμάτη με χρήσιμο περιεχόμενο!

Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιήγησης σε άλλες σελίδες! Γιατί αυτή είναι η δουλειά του remarketing, της επαναστόχευσης του κοινού που έχει αλληλεπιδράσει με τη σελίδα σας στο παρελθόν! Εάν έχουν ήδη αγοράσει ένα προιόν, οι πελάτες σας θα δουν νέα προιόντα που μοιάζουν ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με αυτό. Αν απλά το είδαν στην σελίδα σας, θα δουν ξανά μια καλύτερη προσφορά.

Μήπως έχουν βάλει πράγματα στο Καλάθι τους και δεν τα έχουν αγοράσει ακόμα; Μια υπενθύμιση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Μετατρέψτε το ενδιαφέρον που ήδη έχουν εκφράσει οι επισκέπτες σας, σε πώληση! Στη συνέχεια, μετατρέψτε τους one time customers σε repeaters! Αν δεν ξέρετε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, σας έχουμε καλά νέα! Στην Cope Digital Agency ξέρουμε εμείς. Άφηστε μας να σας εντυπώσουμε στη συνείδηση των πελατών σας. Με σωστή στόχευση, μεθοδική δουλειά και συνεχή παραμετροποίηση, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι όσοι έχουν αλληλεπιδράσει με την ιστοσελίδα σας, θα επιστρέψουν.

κατασκευή ιστοσελίδων

Search Engine Optimization (SEO)

Οι μηχανές αναζήτησης, με προεξάρχουσα τη Google, είναι οι πύλες μας στο Διαδίκτυο. Όλοι ψάχνουμε εκεί τα πάντα και εκεί βρίσκονται τα πάντα! Η πρώτη μας ενέργεια όταν θέλουμε να μάθουμε κάτι είναι να το “γκουγκλάρουμε”. Επειδή ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος, συνήθως επιλέγουμε από τις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων τις υπηρεσίες που μας ενδιαφέρουν.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό, όταν το κοινό μας αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε, η ιστοσελίδα μας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις! Στην Cope Digital Agency Athens αναλαμβάνουμε όλες τις δράσεις on-site και off-site SEO. Σκοπός μας να ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις όλων των σχετικών αναζητήσεων στη Google. Ξέρουμε τον τρόπο κι έχουμε την απόλυτη εξειδίκευση στο SEO στην Αθήνα. Δε θεωρούμαστε τυχαία από τους κορυφαίους SEO experts της Αθήνας!

Social Media

Τα Social Media είναι μέρος της καθημερινότητάς μας και αυτό είναι πια αυτονόητο. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων διαθέτουν λογαριασμό σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο ή σε περισσότερα από ένα. Θέλουν να επικοινωνούν, να ενημερώνονται, να ψυχαγωγούνται. Τα social media λοιπόν είναι το νέο, μεγάλο και δυναμικό πεδίο διαφήμισης για κάθε επιχείρηση. Οι διαφημίσεις στα social media έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν κατευθείαν στο κοινό που θα ενδιαφερθεί για την επιχείρησή σας. Σίγουρα, οι δυνατότητες τους είναι απεριόριστες και τα ίδια τα κοινωνικά δίκτυα προσθέτουν συνεχώς καινούργιες. Έτσι επιτρέπουν στους διαφημιζόμενους να προσεγγίζουν πιο στοχευμένα το κοινό τους. Μέσα από την αισθητική και τις λέξεις που χρησιμοποιούν, οι διαφημίσεις στα social media γίνονται τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία ανάπτυξης.

Η αποτελεσματική διαφήμιση στα social media φέρνει νέους πελάτες, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τους υπάρχοντες και τους πείθει να αγοράσουν ξανα. Εκτός από τις διαφημίσεις καθαυτές, ολόκληρη η παρουσία μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος στα social media μπορεί να αποτελέσει διαφήμιση. Η καθημερινή αλληλεπίδραση της επιχείρησης με το κοινό της δημιουργεί μια κοινότητα και μετατρέπει τον δυνητικό καταναλωτή σε πελάτη. Λύνει τις απορίες του, ακούει τη γνώμη του και προσαρμόζεται. Εκκινεί την αλληλεπίδραση και δίνει σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα ψυχαγωγεί. Κάθε σωστή διαφημιστική καμπάνια στα social media πρέπει να στηρίζεται και σε μια άρτια διαχείριση των εταιρικών λογαριασμών της επιχείρησης! Η Cope Digital Agency δεν αναλαμβάνει μόνο τις διαφημίσεις της επιχείρισής σας στα κοινωνικά δίκτυα. Αναλαμβάνει και τη διαχείριση των λογαριασμών τους, για να είναι συνολικά η παρουσία της επιχείρησής σας μια αποδοτική διαφήμιση!

κατασκευή ιστοσελίδων
κατασκευή ιστοσελίδων

Διαφήμιση Ιστοσελίδων & Email Marketing

Υπάρχει λόγος που όλες οι εταιρείες κάνουν προσπάθειες να δημιουργήσουν λίστες με τα emails των πελατών τους, με νόμιμο τρόπο. Το να μπορείς να επικοινωνήσεις με το κοινό σου κατευθείαν στο προσωπικό του email με προσωποποιημένες προτάσεις, προσφέρει σημαντική αξία.

Εκτός από τις ενημερώσεις για προσφορές ή νέα προιόντα, η απευθείας επικοινωνία μεταξύ επιχείρησης και πελάτη είναι πολύτιμη. Χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και μια κοινότητα στην οποία οι ανθρωποι αισθάνονται μέρος. Είναι πολύ ισχυρή η ανάγκη του ανθρώπου να “ανήκει κάπου”.

Στην Cope Digital Agency θα δημιουργήσουμε newsletters που θα προσφέρουν ενημέρωση κι επιβράβευση στους υπάρχοντες πελάτες σας. Θα χαράξουμε όμως και τη σωστή στρατηγική για να αποκτήσετε νέες εγγραφές, που θα μετατραπούν σε νέους πελάτες. Όταν μια κοινότητα είναι τόσο ζωντανή, όλοι θέλουν να είναι μέλη της! Λένε συχνά ότι η μεγαλύτερη επιτυχία ενός newsletter είναι να το προωθήσει το κοινό σου σε άλλους. Αυτή ακριβώς θα είναι η σκέψη των εγγεγραμμένων στο δικό σας newsletter!

Πόση σημασία έχει το περιεχόμενό μου στη διαφήμιση ιστοσελίδων;

Το περιεχόμενο (content) έχει καθοριστική σημασία τόσο σε μια ιστοσελίδα, όσο και στη διαδικασία διαφήμισής της. Το περιεχόμενο της σελίδας πρέπει να είναι σχετικό, εύληπτο, να προσφέρει πληροφόρηση, να είναι πρωτότυπο και να ανανεώνεται συχνά. Το είδος του περιεχομένου θα ορίσει το κοινό που θα απευθυνθεί η διαφήμιση και θα διατηρήσει το ενδιαφέρον του. Χωρίς στοχευμένο και ποιοτικό περιεχόμενο, η διαφήμιση δε θα λειτουργήσει ικανοποιητικά.

Το κοινό θα πάει μεν στην ιστοσελίδα, αλλά δεν θα βρει εκεί κάτι να το ενδιαφέρει και να το εκφράζει. Έτσι θα φύγει και πιθανόν δε θα ξαναγυρίσει, γιατί θα θεωρήσει ότι δεν είναι του γούστου του. Με αυτό, καταλαβαίνουμε ότι το περιεχόμενο είναι πολύ σημαντικό σε κάθε προσπάθεια διαφήμισης ιστοσελίδων.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα φέρει περισσότερη κίνηση και αλληλεπίδραση στη σελίδα, το κατάλληλο περιεχόμενο έχει σημασία. H φράση “content is king” είναι πολύ γνωστή και ίσως λίγο στερεοτυπική, αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει την αλήθεια της! Εμείς στην Cope Digital Agency ξεκινάμε από το πλούσιο, διαφοροποιημένο, δυναμικό περιεχόμενο, και δημιουργούμε καμπάνιες που θα φέρουν τα αποτελέσματα που θέλετε.

κατασκευή ιστοσελίδων

Διαφήμιση ιστοσελίδων από την Cope Digital Agency Athens

Η Cope Digital Agency αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαφήμιση ιστοσελίδων και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ της εταιρίας σας, ως ενιαίο project. Φροντίζουμε για τη χάραξη και εφαρμογή της βέλτιστης ψηφιακής στρατηγικής για την ιστοσελίδα σας. Μια ολοκληρωμένη στρατηγική περιλαμβάνει κι όλες τις απαραίτητες διαφημιστικές ενέργειες στα digital κανάλια. Περιλαμβάνει την παραγωγή περιεχομένου για κάθε κανάλι, τη σωστή και αποτελεσματική τοποθέτησή του και συνεχές monitoring και βελτιστοποίηση.

Έτσι θα έχετε στα χέρια σας ολοκληρωμένες λύσεις διαφήμισης και την αποφυγή περιττών εξόδων. Μέσα από το συνδυασμό άριστου περιεχομένου και σωστής στρατηγικής, με την προσέγγιση του κατάλληλου κοινού, η ιστοσελίδα σας θα απογειωθεί. Η Cope Digital Agency έχει ως βασική αποστολή να βοηθάει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εδραιωθούν. Να κατακτήσουν την κορυφή. Ειδικά στην περίοδο που διανύουμε, μετά τα γεγονότα της πανδημίας και την καθήλωση του εμπορίου, η αποστολή αυτή είναι πιο σημαντική. Για τις επιχειρήσεις, αλλά και για την οικονομία και την ανάπτυξη γενικότερα. H Cope είναι εδώ για να σας βοηθήσει να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και να έρθετε σε επαφή με νέους πελάτες. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί για την επιτυχία σας.