Γραφιστικές υπηρεσίες

GRAPHIC DESIGN | Το design είναι ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στην δημιουργικότητα και την καινοτομία. Είναι ο παράγοντας , ο οποίος μετασχηματίζει τις ιδέες, σε πρακτικές και ελκυστικές προτάσεις για χρήστες και καταναλωτές.

From simple to complicated, everything that you may need…

Logo | Το εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας εταιρείας, είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά για μια επιτυχημένη στρατηγική Branding. Είναι το οπτικό σύμβολο, το οποίο αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και αποτυπώνεται στο υποσυνείδητο των πελατών σας, ως η καρδιά της εταιρικής σας ταυτότητας.

Corporate Identity  |  Η εταιρική ταυτότητα, είναι η οπτική εικόνα και το μέσο με το οποίο επικοινωνείται το ύφος, η δραστηριότητα και η φιλοσοφία της επιχείρησής σας και περιέχει τους παράγοντες, οι οποίοι συνθέτουν την μοναδικότητα της επιχείρησής σας.

 

Social Media Graphics | Η σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση και η χρήση των κατάλληλων χρωμάτων και γραφικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ζωτικής σημασίας για να επιτύχετε μια ισορροπημένη συνολική εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Google Display Banners  | Μια μελετημένη και καλαίσθητη γραφιστική σχεδίαση των Banners, επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του χρήστη και έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας.