Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας σε ολόκληρο τον κόσμο!

Let's Go Fishing Ios Case Study
Το Let’s Go Fishing Ios απευθύνεται σε τουρίστες από όλο τον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες Yachting και Fishing Trips στο Αιγαίο. Μέσω της ιστοσελίδας, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Ίου να ενημερωθούν αλλά και να οργανώσουν τις δραστηριότητες τους, πριν μεταβούν στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Η ιστοσελίδα εμφανίζεται όταν οι ενδιαφερόμενοι πληκτρολογήσουν στην μηχανή αναζήτησης της Google Fishing in Ios, fishing Ios, ψάρεμα Ίος, και άλλα. Εκτός από την ολοκληρωμένη παρουσίαση των υπηρεσιών που μπορούν οι επισκέπτες να βρουν στο site, δίνεται επίσης και η δυνατότητα online κράτησης.

Έναρξη συνεργασίας:

Σεπτέμβριος 2017

Ιστοσελίδα:

www.letsgofishingios.com

Το αποτέλεσμα μετράει

“Η επιτυχής πορεία μιας επιχείρησης βασίζεται σε κάποιους βασικούς παράγοντες. Ο ένας από αυτούς ονομάζεται COPE.”

Φώτης Βαλμάς, Ιδιοκτήτης Let’s Go Fishing

Κατασκευή Ιστοσελίδας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο. Απευθύνεται σε τουρίστες που έχουν σκοπό να επισκεφτούν την Ίο και επιθυμούν να απολαύσουν μια ιδιωτική βόλτα σε παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα, καθώς και να ψαρέψουν από το σκάφος. Βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί περισσότερο ο κόσμος στις αναζητήσεις του μέσω της Google, έγινε η κατασκευή ιστοσελίδας με στόχο την υψηλή κατάταξη και παράλληλα να αποτυπώνει το ύφος της επιχείρησης να περιγράφει τις υπηρεσίες, την ιστορία της εταιρίας, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό που προσφέρει στους πελάτες της. Επίσης, στο τεχνικό κομμάτι, η σελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά:

  • SEO-friendly δομή και λειτουργία. Για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Responsive ιστοσελίδα σε όλες τις συσκευές (desktops, laptops, iOS και Android συσκευές).
  • Μοντέρνο design. Φιλικό και εύκολο στη χρήση.
  • Online σύστημα κρατήσεων. Για την άμεση και εύκολη διάθεση της υπηρεσίας.

Θέλετε να προβάλετε την επιχείρησή σας σε ολόκληρο τον κόσμο;

Γραφιστικές Υπηρεσίες

Η εταιρία για την συμμετοχή της σε εκθέσεις του κλάδου μας ανέθεσε την δημιουργία φυλλαδίων. Επίσης, τα γραφιστικά για τους μουσαμάδες, τα αυτοκόλλητα και ότι άλλο χρειάστηκε για το περίπτερο της εταιρίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για την κατασκευή ξενόγλωσσου site.

5 + 3 =

Περισσότερα Projects