Κατασκευές και ανακαινίσεις κατοικιών

Perfecting House Case Study
Αναζητώντας ανάμεσα σε διάφορα Digital Agencies, η εταιρία Perfecting House απευθύνθηκε σε εμάς για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας, καθώς και για διαφήμιση Google Adwords. Στα πλαίσια μιας συνολικής στρατηγικής αναπτύξαμε το πελατολόγιο της επιχείρησης προσελκύοντας στην ιστοσελίδα ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών μηνιαίως.

Έναρξη συνεργασίας:

Μάρτιος 2015

Ιστοσελίδα:

www.perfectinghouse.gr

Υπηρεσίες:

  • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  • Adwords

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα και στις ανακαινίσεις κατοικιών και καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Έχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, κάναμε την προαπαιτούμενη έρευνα ανταγωνισμού αλλά και έρευνα για την εύρεση λέξεων και φράσεων που χρησιμοποιούν οι χρήστες του διαδικτύου για αναζητήσουν τις υπηρεσίες της επιχείρησης στη μηχανή αναζήτησης της Google. Στη συνέχεια η κατασκευή ιστοσελίδας έγινε με βάση τα παρακάτω τεχνικά χαρακτηριστικά:

  • SEO-friendly δομή και λειτουργία. Για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Responsive ιστοσελίδα σε όλες τις συσκευές (desktops, laptops, iOS και Android συσκευές).
  • Μοντέρνο design. Φιλικό και εύκολο στη χρήση.

Δημιουργία Κειμένων

Λόγω της εξειδίκευσης μας στον κατασκευαστικό κλάδο, αναλάβαμε την συγγραφή κειμένων της ιστοσελίδας. Τα κείμενα αυτά, έχουν ως στόχο την σωστή απόδοση όλων των απαραίτητων για το χρήστη πληροφοριών, να εμπεριέχουν όλα τα στοιχεία για μια καλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης ώστε να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα της Google, αλλά και να περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά για να “πείσουν” τον επισκέπτη να γίνει πελάτης.

Google AdWords - Στοχευμένη διαφήμιση με αποτελέσματα!

Με τη διαφήμιση Google Adwords αυξήσαμε στο μέγιστο την επισκεψιμότητα. Με την καθημερινή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων, επιτύχαμε την ιδανική βαθμολογία όσον αφορά το Ad Relevance, to Landing Page experience και το Expected CTR. Με αυτό τον τρόπο, μειώσαμε το κόστος ανά κλικ, μεγιστοποιώντας την απόδοση των διαφημίσεων. Έτσι επενδύοντας το ίδιο budget καταφέραμε να δέχεται 200% περισσότερα κλικ στις διαφημίσεις.

Βγες στην πρώτη σελίδα της Google!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

14 + 5 =

Περισσότερα Projects