cope logo

Great Escape Rooms

Escape rooms στην Αθήνα

Αύξηση των πελατών μέσα σε δύο μήνες!

Η εταιρία Great Escape Athens απευθύνθηκε σε εμάς για τη βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας και διαφήμιση Google Adwords. Στα πλαίσια μιας συνολικής στρατηγικής, αναπτύξαμε το πελατολόγιο της επιχείρησης μέσω του digital marketing, φέρνοντας στο site ένα τεράστιο αριθμό επισκεπτών μηνιαίως.

Great Escape Athens, website on desktop, laptop, tablet and mobile

Έναρξη συνεργασίας:

Οκτώβριος 2016

Ιστοσελίδα:

www.greatescape.gr

Υπηρεσίες:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Adwords
  • Σύστημα online κρατήσεων
  • Εφαρμογή GDPR

Μεταμορφώστε την διαδικτυακή σας ταυτότητα

Είστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Σχεδιασμός στρατηγικής Digital Marketing

Στην Cope Digital Agency αναλάβαμε τον στρατηγικό σχεδιασμό για την Great Escape Athens. Ξεκινήσαμε με μια εξονυχιστική έρευνα για λέξεις κλειδιά, με υψηλό όγκο αναζήτησης και με μεγάλη συνάφεια ως προς τις υπηρεσίες της εταιρίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο θα φέρναμε χρήστες στην ιστοσελίδα, αλλά στοχευμένο κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για τα δωμάτια απόδρασης. Ανακαλύψαμε λοιπόν πάνω από 100 λέξεις κλειδιά που ο κόσμος χρησιμοποιούσε για τις αναζητήσεις του στην Google, όταν έψαχνε για κάτι σχετικό.

Great escape website preview

Search Engine Optimization (SEO) με στόχο τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!

Έρευνα για λέξεις κλειδιά (keywords)

Μετά από αυτή την εμπεριστατωμένη έρευνα στο ειδικό εργαλείο που δίνει πρόσβαση η Google για τους Developer και αφού καταλήξαμε στις 100 επικρατέστερες λέξεις ή φράσεις κλειδιά, αρχίσαμε να βάζουμε σε λειτουργία την στρατηγική που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον πελάτη. Ο Στόχος φυσικά ήταν οι πρώτες θέσεις της Google, για τα βασικά keywords όπως Escape Rooms, Escape Rooms Athens, Δωμάτια απόδρασης, Δωμάτια διαφυγής, αλλά και για δευτερεύοντα keywords όπως χώροι για παιδικά πάρτυ, δραστηριότητες team building, παιχνίδια σκέψης και άλλα. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα του SEO ιστοσελίδων, εμφανίστηκαν μέσα σε διάστημα δύο μηνών, παρά τον τεράστιο ανταγωνισμό του κλάδου, αφού στην Αθήνα μόνο, υπάρχουν πάνω από 100 εταιρίες.

Δημιουργία Κειμένων

Μετά την εύρεση των απαραίτητων Keywords ξεκίνησε η δημιουργία των κειμένων. Ένα κείμενο για SEO διαφέρει σημαντικά από ένα απλό κείμενο ενημερωτικής χρήσης. Ο στόχος του είναι να περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ταυτόχρονα να εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που ζητάει η Google για να το εμφανίσει στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης. Ο Marketer είναι υπεύθυνος ώστε το κείμενο να περιλαμβάνει όλα τα συστατικά για να “πείσει” τον επισκέπτη να γίνει πελάτης, ενώ ο SEO Specialist εξασφαλίζει την υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η συνεργασία αυτών των δυο ειδικοτήτων, ήταν και συνεχίζει να είναι το κλειδί για την επιτυχημένη δημιουργία κειμένων και την υψηλή κατάταξη των Great Escape.

w

Search engine optimization

Η συνεργασία με την εταιρία Great Escape συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, αφού το SEO αποτελεί το νούμερο ένα πόλο έλξης πελατών. Με τη συγγραφή νέων άρθρων κάθε μήνα, επιτυγχάνουμε την υψηλή κατάταξη σε όλο και περισσότερες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναζητήσουν σχετικές υπηρεσίες και δραστηριότητες. Σε κάθε άρθρο, αφού ομαδοποιήσουμε τις λέξεις κλειδιά που προέκυψαν από την αρχική έρευνα, χρησιμοποιούμε 2 έως 3 keyword, αφού η κατάταξη στην Google, γίνεται για κάθε σελίδα του site μας ξεχωριστά. Έτσι, αυξάνοντας με σταθερό ρυθμό τα άρθρα και την επισκεψιμότητα, εξασφαλίζουμε και την σταθερή αύξηση των πελατών.

Google AdWords – Διαφήμιση με στόχευση και αποτελέσματα!

Με τη διαφήμιση Google Adwords επιτύχαμε την προβολή της ιστοσελίδας στις 3 πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο Online διαφήμισης και σε συνδυασμό με το Search Engine Optimisation (SEO) αυξήσαμε στο μέγιστο την επισκεψιμότητα. Δημιουργώντας τις κατάλληλες διαφημιστικές καμπάνιες για όλες τις λέξεις κλειδιά που μας ενδιέφεραν, αυξήσαμε κατά 70% επιπλέον, τους επισκέπτες του Site. Στη συνέχεια, με τη μηνιαία και καθημερινή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα επιτύχαμε την ιδανική βαθμολογία όσον αφορά το Ad relevance, to Landing Page experience και το Expected CTR. Με αυτό τον τρόπο, μειώσαμε σημαντικά το κόστος ανά κλικ. Έτσι, μεγιστοποιούμε την απόδοση των διαφημίσεων και η εταιρία επενδύοντας το ίδιο budget κατάφερε να δέχεται 200% περισσότερα κλικ στις διαφημίσεις.

Γραφιστικές Υπηρεσίες για τις Google Display Network campaigns του Great Escape Rooms

Οι γραφιστικές υπηρεσίες, περιελάμβαναν banners για τις διαφημιστικές καμπάνιες του Great Escape rooms, στο Display Network της Google. Τα banners φτιάχτηκαν με βάση το κάθε δωμάτιο, σε διάφορες διαστάσεις το κάθε ένα, ώστε να καλύψουμε όλες τις πιθανές θέσεις που μας επιτρέπει το δίκτυο της google να προβάλουμε τις διαφημίσεις αυτές.

Banners for Great Escape

Κάντε το πρώτο βήμα: Ζητήστε προσφορά

1 + 4 =