cope logo

Icarus Car & Moto rental Athens

Kατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία εταιρικής ταυτότητας και SEO

Η Icarus Rentals απευθύνθηκε σε εμάς για την δημιουργία ολόκληρης της digital, αλλά και φυσικής παρουσίας της. Ξεκινήσαμε με τη κατασκευή ιστοσελίδας, δημιουργία Logo, επαγγελματικών καρτών, ταμπελών και όλων των απαραίτητων γραφιστικών, ώστε να επιτύχουμε μια ολοκληρωμένη οπτική εικόνα της επιχείρισης. Στη συνέχεια, για την προώθηση ιστοσελίδων σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μιας συνολική στρατηγική Digital Marketing, προκείμενου να αναπτύξουμε ένα νέο πελατολόγιο.

Έναρξη συνεργασίας:

Οκτώβριος 2018

Ιστοσελίδα:

www.icarus-rentals.com

Facebook Page:

facebook.com/CarRentalsAthens/

Google My Business:

ICARUS Car Rental

Υπηρεσίες:

  • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Σύστημα online κρατήσεων
  • Εφαρμογή GDPR
  • Γραφιστικές Υπηρεσίες

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας

Η Icarus απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα και αναζητούν να νοικιάσουν κάποιο μεταφορικό μέσον για τις μετακινήσεις τους. Έχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες κάναμε ερεύνα για να να εξακριβώσουμε πως αναζητούν οι χρήστες τις υπηρεσίες της εταιρείας. Βρίσκοντας τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί ο κόσμος στις αναζητήσεις του στη Google, κατασκευάσαμε την ιστοσελίδα με στόχο την υψηλή κατάταξη στην πρώτη σελίδα της Google και βάση των παρακάτω χαρακτηριστικών: 

  • SEO-friendly δομή και λειτουργία. Για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Responsive ιστοσελίδα σε όλες τις συσκευές (desktops, laptops, ios και android συσκευές). 
  • Μοντέρνο design. Φιλικό και εύκολο στη χρήση.
  • Online σύστημα κρατήσεων. Για την άμεση και εύκολη διάθεση των υπηρεσιών.

*Μάθετε περισσότερα για τη βελτιστοποίηση SEO.

Μεταμορφώστε την διαδικτυακή σας ταυτότητα

Είστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Search Engine Optimization (SEO) με στόχο τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!

Έρευνα για λέξεις κλειδιά (keywords)

Μετά από την απαιτούμενη έρευνα στο ειδικό εργαλείο της Google καταλήξαμε σε περίπου 20 λέξεις κλειδιά. Αυτά τα Keywords είναι οι λέξεις ή φράσεις που χρησιμοποιούν στη μηχανή αναζήτησης της Google οι χρήστες του διαδικτύου για να βρουν υπηρεσίες ενοικίασης οχημάτων. Ο Στόχος φυσικά ήταν οι πρώτες θέσεις της Google, για keywords όπως rent a car Athens, rent a scooter Athens, rent a motorcycle Athens και άλλα.

Δημιουργία Κειμένων

Το επόμενο βήμα που κάναμε στην Cope Digital Marketing Agency, ήταν η δημιουργία κειμένων. Ο στόχος είναι να περιλαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες και ταυτόχρονα να περιέχει τα συστατικά που ζητάει η Google για να του δώσει προτεραιότητα στη μηχανή αναζήτησης. Ο Marketer γράφει τα κείμενα ώστε να μπορούν να πείσουν τον επισκέπτη να γίνει πελάτης, ενώ ο SEO Specialist εξασφαλίζει την υψηλή κατάταξη. Η συνεργασία αρμονική συνεργασία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

w

Search engine optimization

Η συνεργασία μας με την εταιρία Icarus Rentals συνεχίζεται έως και σήμερα, αφού το Search Engine Optimisation αποτελεί το νούμερο ένα πόλο έλξης νέων πελατών. Με τη συγγραφή νέων κειμένων, επιτυγχάνουμε την υψηλή κατάταξη σε όλο και περισσότερες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναζητήσουν σχετικές υπηρεσίες και δραστηριότητες. Έτσι, αυξάνοντας με σταθερό ρυθμό την επισκεψιμότητα, εξασφαλίζουμε και την σταθερή αύξηση των πελατών.

Γραφιστικές Υπηρεσίες – δημιουργία μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Οι γραφιστικές υπηρεσίες για την Icarus Car Rentals περιελάμβαναν τη δημιουργία της εταιρικής τους ταυτότητας. Έτσι δημιουργήσαμε το λογότυπο, τις επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, αυτοκόλλητα και ότι άλλο χρειάστηκε για το κατάστημα του.

Google AdWords – Στοχευμένη διαφήμιση με αποτελέσματα!

Με τη χρήση των Google Adwords, επιτύχαμε την προβολή της ιστοσελίδας στις 3 πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google. Χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο Online διαφήμισης και σε συνδυασμό με το Search Engine Optimisation (SEO) αυξήσαμε στο μέγιστο την επισκεψιμότητα. Δημιουργώντας τις κατάλληλες διαφημιστικές καμπάνιες για όλες τις λέξεις κλειδιά που μας ενδιέφεραν, αυξήσαμε κατά 70% επιπλέον, τους επισκέπτες του Site. Στη συνέχεια, με τη μηνιαία και καθημερινή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα επιτύχαμε την ιδανική βαθμολογία όσον αφορά το Ad relevance, to Landing Page experience και το Expected CTR, Με αυτό τον τρόπο, μειώσαμε και συνεχίζουμε να μειώνουμε σημαντικά το κόστος ανά κλικ. Έτσι, μεγιστοποιούμε την απόδοση των διαφημίσεών και η εταιρία επενδύοντας το ίδιο budget κατάφερε να δέχεται 200% περισσότερα κλικ στις διαφημίσεις.

 

Αύξησε τα κέρδη σου μέσω του digital marketing.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη digital marketing στρατηγική της επιχείρησής σας.

Κάντε το πρώτο βήμα: Ζητήστε προσφορά

1 + 7 =