cope logo

Nadia's bike rental Κέρκυρα

Οι κρατήσεις αυξήθηκαν 400%, βγαίνοντας στην πρώτη σελίδα της Google σε περισσότερα από 30 keywords.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας απευθύνθηκε σε εμάς για την δημιουργία της digital παρουσίας της επιχείρησης που διατηρεί στην Κέρκυρα. Η ιστοσελίδα “Nadia’s Bike Rental” σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στα πλαίσια μιας συνολικής στρατηγικής, προκείμενου να αναπτύξουμε το πελατολόγιο της επιχείρησης μέσω του digital marketing.

 

Naidas bike rentals website on desktop, laptop, tablet and mobile

Έναρξη συνεργασίας:

Δεκέμβριος 2017

Ιστοσελίδα:

www.nadiasbikerental.gr

Facebook Page:

facebook.com/nadiasbikerental

Google My Business:

Nadia’s Bike Rental

Υπηρεσίες:

  • Κατασκευή Ιστοσελίδας
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Σύστημα online κρατήσεων
  • Εφαρμογή GDPR
  • Γραφιστικές Υπηρεσίες
  • Adwords

Μία ακόμα άψογη συνεργασία

“Με την βοήθεια σας φτιάξαμε ένα υπέροχο ισότοπο που προσελκύει πελάτες και με τις συμβουλές σας αναβάθμισα σωστά την επιχείρηση μου.  Η δουλειά σας είναι εξαιρετική, σας προτείνω ανεπιφύλακτα, συνεχίστε το έργο σας. Εύχομαι ότι καλύτερο  Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία!”

 Νάντια Παπαμόσχου, Ιδιοκτήτρια Nadia’s Bike Rental

Σχεδιασμός & κατασκευή ιστοσελίδας

Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε τουρίστες που έχουν σκοπό να επισκεφτούν την Κέρκυρα και επιθυμούν να ενοικιάσουν κάποιο μεταφορικό μέσω για τις διακοπές τους. Έχοντας λοιπόν τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε κάναμε την ερεύνα που απαιτείται, ώστε να εξακριβώσουμε πόσοι και πως αναζητούν οι χρήστες την υπηρεσία αυτή. Βρίσκοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιεί περισσότερο ο κόσμος στις αναζητήσεις του μέσω της Google, προχωρήσαμε στην κατασκευή ιστοσελίδας, με στόχο την κατάταξη της στις πρώτες θέσεις της Google και με βάση τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

  • SEO-friendly δομή και λειτουργία. Για υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
  • Responsive ιστοσελίδα σε όλες τις συσκευές (desktops, laptops, iOS και Android συσκευές). 
  • Μοντέρνο design. Φιλικό και εύκολο στη χρήση.
  • Online σύστημα κρατήσεων. Για την άμεση και εύκολη διάθεση της υπηρεσίας.

*Μάθετε περισσότερα για το τι πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σας ώστε να βγει στην πρώτη σελίδα google.

Naidas bike rentals website preview

Μεταμορφώστε την διαδικτυακή σας ταυτότητα

Είστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Γραφιστικές Υπηρεσίες για την τελική πινελιά

Beach flag graphic design for Nadias bike rentals
business card design for Nadias bike rentals
Business card design front side for Nadias Bike Rentals

Γραφιστικές υπηρεσίες όπως δημιουργία λογότυπου, επαγγελματικές κάρτες, ταμπέλες, σημαίες, αυτοκόλλητα κτλ.

Road sign graphic design for Nadias bike rentals

Search Engine Optimization (SEO) με στόχο τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης!

Έρευνα για λέξεις κλειδιά (keywords)

Μετά από την έρευνα για τις λέξεις κλειδιά με υψηλό όγκο αναζήτησης και μεγάλη συνάφεια, καταλήξαμε σε περίπου 30 keywords, όπως scooter rental Corfurent a bike Corfu, rent a motorcycle CorfuQuad hire Corfu κ.α. Σε ένα χρονικό διάστημα 4 μηνών από την έναρξη του SEO, η ιστοσελίδα κατάφερε να εμφανίζεται σε πάνω από 20 λέξεις κλειδιά στην πρώτη σελίδα της Google. Το αποτελέσματα ήταν άμεσα ορατά, αφού η επιχείρηση είχε εκατοντάδες κρατήσεις κάθε μήνα, για όλη την τουριστική σεζόν. Το SEO έδωσε την δυνατότητα σε χιλιάδες τουρίστες, να βρουν την εταιρία, ακριβώς την στιγμή που έψαχναν για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Δημιουργία Κειμένων

Η δημιουργία των κειμένων, έχει ως στόχο την κατανόηση των υπηρεσιών που προσφέρει η επιχείρηση, από τους χρήστες αλλά και από την μηχανή αναζήτησης της Google. Η σωστή συγγραφή κειμένων είναι από τα βασικότερα συστατικά της επιτυχίας όταν κάνουμε SEO σε μια ιστοσελίδα. Τα κείμενα φυσικά γράφτηκαν στην αγγλική γλώσσα, καθώς απευθυνόμαστε κυρίως σε τουρίστες. Περιγράφουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται καθώς επίσης και τον τρόπο που μπορούν οι πελάτες να κάνουν την κράτηση τους εύκολα και γρήγορα. Για να αποφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα, γράφτηκαν φυσικά από τον marketer και τον SEO specialist της Cope Digital Agency.

w

Search Engine Optimisation

Το SEO είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος Digital Marketing και αυτός είναι ο λόγος που αύξησε σε τεράστιο βαθμό τις κρατήσεις της εταιρίας. Είναι ένας από τους πιο έξυπνους τρόπους online διαφήμισης, με αποτέλεσμα να αυξάνονται συνεχώς οι νέοι πελάτες και τα έσοδα. Παράλληλα, το SEΟ βοήθησε σημαντικά και στο brand awareness της επιχείρησης, βοηθώντας σημαντικά στην αναγνωρισιμότητά της. Γεγονός που αποφέρει επιπλέον μελλοντικές πωλήσεις, αφού οι πελάτες αποκτούν εμπιστοσύνη στο όνομα της εταιρίας. Σε αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το SEO ιστοσελίδων.

Google AdWords – Στοχευμένη διαφήμιση με αποτελέσματα!

Η δημιουργία διαφημίσεων μέσω της πλατφόρμας της Google είναι ένας ακόμα τρόπος να προσεγγίσουμε άμεσα το κοινό που αναζητά τις υπηρεσίες μας. Είναι σημαντικό να γίνει η σωστή στόχευση σε κάθε διαφημιστική καμπάνια, έτσι ώστε να μετατρέψουμε τα “κλικ” σε πώληση. Για το Nadia’s Bike Rental δημιουργήσαμε διαφημίσεις για κάθε πιθανή αναζήτηση που σχετίζετε με τις υπηρεσίες της επιχείρησης, ενώ παράλληλα περιορίσαμε την στόχευση με κριτήρια που αποτρέπουν την προβολή και κατ’ επέκταση τα κλίκ  από χρήστες που δεν είναι πιθανοί πελάτες. Επιπλέον με τη βοήθεια του SEΟ, και τη συνεχή βελτιστοποίηση των διαφημίσεων μειώσαμε σημαντικά το CPC (Cost Per Click) κάνοντας τις καμπάνιες αποδοτικές.

Το αποτέλεσμα μετράει!

Πριν την συνεργασία με την Cope Digital Agency, η επιχείρηση διαφημιζόταν μόνο με έντυπα και μόνο εντός της Κέρκυρας. Αυτή τη στιγμή  η ιστοσελίδα Nadia’s Bike Rental προσελκύει περισσότερους από 15.000 πελάτες ετησίως. Λόγω της μεγάλης ζήτησης μέσω του site, έχει αυξήσει τον στόλο της με καινούρια οχήματα, ενώ οι κρατήσεις ξεκινούν πλέον από τον Μάρτιο και για τους high season μήνες οι κρατήσεις καλύπτουν πλήρως την διαθεσιμότητα.

Βγες στην πρώτη σελίδα της Google!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Κάντε το πρώτο βήμα: Ζητήστε προσφορά

10 + 8 =