cope logo

Puzzle 3041 Κύπρος

Escape Rooms στην Κύπρο

Το PUZZLE 3041 Escape Room κατατάσσεται πλέον στις πρώτες θέσεις της Google στην Κύπρο.

Το Puzzle 3041 είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή Escape Room στην Κύπρο. Απευθύνθηκε σε εμάς για τη βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας, για διαφήμιση Google Adwords και γραφιστικές υπηρεσίες. Όλες οι ενέργειες που κάναμε στην Cope Digital Agency, έγιναν στα πλαίσια μιας συνολικής στρατηγικής προκείμενου να αναπτύξουμε το πελατολόγιο της επιχείρησης μέσω του digital marketing.

Puzzle 3041 website on Pc, Laptop, tablet and mobile

Έναρξη συνεργασίας:

Μάρτιος 2017

Ιστοσελίδα:

www.puzzle3041.com

Υπηρεσίες:

  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Σύστημα online κρατήσεων
  • Εφαρμογή GDPR
  • Adwords
  • Γραφιστικές Υπηρεσίες

Ο πελάτης μας λέει…

“Απίστευτη συνεργασία! Μετά από αλλαγή πολλών συνεργατών σε αυτόν τον τομέα επιτέλους βρήκα τους κατάλληλους. Λένε τα πράγματα με το όνομα τους δεν τους ενδιαφέρει μόνο η πώληση αλλά και ο ευχαριστημένος πελάτης. Άψογοι στην δουλειά τους και πάνω από όλα άνθρωποι.  Ευχαριστώ παιδιά είσαστε σημαντικός λόγος στην ανάπτυξη της επιχείρησης μου.”

– Μιχάλης Στίνγκας, Ιδιοκτήτης Puzzle 3041

Μεταμορφώστε την διαδικτυακή σας ταυτότητα

Είστε έτοιμοι να επαναπροσδιορίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Σχεδιασμός στρατηγικής Digital Marketing.

Η Digital στρατηγική του Puzzle 3041 ξεκίνησε με την απαραίτητη έρευνα, ώστε να βρεθούν όλες οι λέξεις κλειδιά με υψηλό όγκο αναζήτησης και συνάφεια ως προς τις υπηρεσίες των Escape Rooms. Με την διαδικασία αυτή, στοχεύσαμε στο να φέρουμε στο Website όχι απλά τυχαίους χρήστες του διαδικτύου, αλλά άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για τα δωμάτια απόδρασης και αναζητούν πληροφορίες στην μηχανή αναζήτησης της Google. Μετά το τέλος της έρευνας, καταλήξαμε σε μια λίστα με πάνω από 20 λέξεις κλειδιά, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι χρήστες του διαδικτύου για να βρουν σχετικές υπηρεσίες.

Puzzle 3041 case study website preview

Search Engine Optimization (SEO) με στόχο τις πρώτες θέσεις της Google!

Έρευνα για λέξεις κλειδιά (keywords)

Όλα ξεκινούν από μια εμπεριστατωμένη έρευνα με το ειδικό εργαλείο των Google Adwords. Το εργαλείο αυτό δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψουμε όλες τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά που χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν κάνουν μια αναζήτηση στην Google. Μετά την έρευνα καταλήξαμε σε μια λίστα με τα 20 επικρατέστερα keywords, από πλευράς όγκου μηνιαίας αναζήτησης και συνάφειας με τις υπηρεσίες του Puzzle 3041. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να μπαίνει σε λειτουργία το στρατηγικό πλάνο το οποίο δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον πελάτη. Στόχος του SEO, είναι φυσικά πάντα η πρώτη σελίδα της Google, αφού σπάνια κάποιος χρήστης μπαίνει στην διαδικασία να ψάξει στις επόμενες. Η στρατηγική SEO στόχευε στην υψηλή κατάταξη της σελίδας σε keywords όπως Escape Rooms, Escape Rooms Limassol, Δωμάτια απόδρασης, Δωμάτια διαφυγής, δραστηριότητες team building, παιχνίδια σκέψης και άλλα.

Δημιουργία Κειμένων

Μετά την εύρεση όλων των απαραίτητων λέξεων κλειδιών ξεκινήσαμε την δημιουργία κειμένων. Ένα Search Engine Optimised κείμενο απέχει κατά πολύ από ένα κείμενο ενημερωτικής χρήσης. Ο βασικός λόγος είναι ότι πρέπει να περιέχει όλες τις απαραίτητες και χρήσιμες πληροφορίες, αλλά την ίδια στιγμή να περιλαμβάνει και τα απαραίτητα για την Google στοιχεία ώστε να μπορεί να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα της Google. Έτσι ο Copy writer γράφει το κείμενο, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ αναλαμβάνει να περιλαμβάνει το κείμενο όλα τα απαραίτητα συστατικά για να μετατρέψει τον αναγνώστη-χρήστη σε πελάτη και ο SEO Expert να κατατάξει μέσα από διάφορες ενέργειες την συγκεκριμένη σελίδα σε μια υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης. Η αρμονική συνεργασία αυτών των ειδικοτήτων, είναι το κλειδί για την υψηλή κατάταξη του Puzzle 3041.

w

Search Engine Optimisation

Τα πρώτα αποτελέσματα εμφανίστηκαν σε διάστημα λίγων μηνών. Η συνεργασία μας με την εταιρία Puzzle 3041 συνεχίζεται έως και σήμερα, αφού το SEO είναι ο νούμερο ένα παράγοντας έλξης χρηστών στην ιστοσελίδα. Με την ανανέωση και την προσθήκη νέου περιεχομένου, αυξάνουμε την επισκεψιμότητα, λόγω της υψηλής κατάταξης σε όλο και περισσότερα Keywords τα οποία χρησιμοποιεί ο κόσμος για να ψάξει τις συγκεκριμένες δραστηριότητες. Σε κάθε σελίδα του site χρησιμοποιούμε ένα βασικό keyword και 2 έως 3 δευτερεύοντα. Ο λόγος της ομαδοποίησης των λέξεων κλειδιών και η χρήση τους σε διαφορετικές σελίδες του site είναι ότι το SEO γίνεται σε κάθε page ξεχωριστά. Με την συνεχή αύξηση των σελίδων και νέων keywords, αυξάνουμε την επισκεψιμότητα και την απόκτηση νέων πελατών.

Διαβάστε περισσότερα για το SEO ιστοσελίδων

Γραφιστικές Υπηρεσίες για τις Google Display Network campaigns του Puzzle 3041

Δημιουργήσαμε banners για τις διαφημιστικές καμπάνιες σε δύο από τα δημοφιλέστερα δωμάτια του Puzzle 3041, το “La Casa de Papel Escape Room” και το “The Conjuring Escape Room”. Οι διαστάσεις επιλέχθηκαν με βάση τις διαθέσιμες θέσεις που εμφανίζει το δίκτυο της Google τις διαφημίσεις αυτές, επιτυγχάνοντας την προβολή των διαφημίσεων σε όλες τις συσκευές (smartphones, tablets, laptops, desktops).

Google AdWords – Διαφήμηση με στόχευση και αποτελέσματα!

Με τα Google Adwords εμφανίζουμε τις διαφημίσεις της ιστοσελίδας Puzzle 3041 στις πρώτες θέσεις της Google. Χρησιμοποιώντας την μέθοδο αυτή σε συνδυασμό με το SEO αυξήσαμε την επισκεψιμότητα στο μέγιστο. Με την δημιουργία διαφημίσεων σε όλες τις σχετικές λέξεις κλειδιά, αυξήσαμε κατά 82% επιπλέον την επισκεψιμότητα. Με τη συνεχή παρακολούθηση και βελτιστοποίηση στις καμπάνιες, καταφέραμε να βελτιώσουμε το Landing Page Experience, το Ad Relevance και το Expected CTR. Ως αποτέλεσμα μειώσαμε το κόστος ανά κλικ σε τεράστιο βαθμό, μεγιστοποιώντας την απόδοση των διαφημίσεών. Η εταιρία λοιπόν, επενδύοντας το ίδιο χρηματικό ποσό κάθε μήνα κατάφερε να δέχεται 200% περισσότερα κλικ.

Ανέβασε την ιστοσελίδα σου, στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google.

Επικοινώνησε μαζί μας.

Κάντε το πρώτο βήμα: Ζητήστε προσφορά

14 + 10 =